ANTWERP TRI GIRLS

“TRI NOW, CRY LATER”

HOME OF THE ATG

“In juni 2019 was het mijn eerste triathlon ooit waarvoor ik me spontaan had ingeschreven. Zonder al te veel voorbereiding deed ik de 1/4e triathlon in Antwerpen en al snel was de motivatie daar om mij voor een volgende uitdaging in te schrijven. Dit was al direct een halve Ironman. De maanden die volgde waren in volle focus op de wedstrijd die in April zou plaatsvinden. Zo werden er schemas per week opgesteld en merkte al snel dat het een groot deel van de tijd in beslag nam. Al de uren op de fiets, in het zwembad en al lopend waren soms eenzaam. Zo kwam het idee om andere vrouwelijke leeftijdsgenoten te motiveren en zo de trainingen aangenamer te maken! Op de dag van vandaag is de triathlon sport meer dan populair en willen we deze trend alleen maar voort zetten.”

just here for the food? klik hier


Nu de feestdagen in aantocht zijn en de kerstlijstjes in de maak vroegen wij jullie voor enkele cadeautips. We hebben het samengevat in een gift guide. Enkele merken hebben ons al een vervroegd kerstcadeau gegeven en zorgen voor leuke kortingen op hun webshop!


Things we do and would love to share with you! De 3 sporten nemen veel tijd in beslag. Het is ook niet altijd even makkelijk om er zomaar aan te beginnen en om alles te kunnen onthouden. Om de trainingen iets vlotter te laten verlopen en je te helpen om alles te onthouden hebben we jou het makkelijk gemaakt en alles op een rijtje gezet!


BLOGPOSTS

Trainen tijdens de menstruatiecyclus is altijd een uitdaging. We kunnen elke maand een paar dagen in ons bed blijven liggen, afzien en leven van de ‘cravings’ of we kunnen samenwerken met al de hormonen. Lees hier hoe je dit kan doen. Let er wel op dat iedereen anders is en dat je jezelf het beste kent.

(Dit is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en geen wetenschappelijk onderzoek)


Door de corona hebben we enkele edities van de Bike & Brunch moeten overslaan. Om de motivatie er toch een beetje in te houden hebben we een Mini ATG VR Race gehouden op 25/4 en 26/4. 5km lopen, 30km fietsen en 800m sprint.


Door uren al lopend en/of fietsend door te brengen buiten of in de paincave kan het al eens voorvallen dat je je muziek beu bent en dat je alle podcasts ondertussen al beluisterd hebt. Daarom hebben we onze toppers bij elkaar gezet in een playlist. Goed voor die extra kilometer te lopen of een sprintje voor dat een segment.


Neem contact op

Valerie Kesselaers

+32 474 815 416

Antwerpen, BelgiΓ«

antwerptrigirls@hotmail.com

%d bloggers liken dit: