Ingrediënten:
- 1 pak Kipstuckjes
- 1 pak Beyond meat burger
- 300gr champignons
- Boni videe (vegan)
- 500ml This is not m*lk Alpro
- 150-200ml Alpro soya room
- 4el + 2el Alpro bakboter
- Kipkruiden (in sommige zit melkpoeder)
- 200ml groentenbouillon
- 4el bloem
- Sap van 1 citroen

Maak kleine balletjes van de Beyond burgers en kruid deze extra bij met kippenkruiden, paprika, look en komijn. Bak de kipstuckjes en de balletjes met een beetje alpro bakboter of olijfolie. Snij de champignonnen en bak deze ook in de alpro boter.
Maak de basis van de saus door 4el bakboter op te warmen in een pot. Wanneer deze gesmolten is doe je er 4el bloem aan toe. Blijf roeren op een laag vuurtje tot het een soort deeg substantie is. Voeg 500ml melk er stuk per stuk aan toe. De citroen mag er ook bij. Voeg ook de bouilllon voor wat extra smaak er aan toe. Verdik eventueel met wat soya room. Kruid bij met peper, zout en nootmuskaat. Laat de saus even op het vuur staan tot de gewenste dikte. Voeg dan de balletjes, kip en champignons bij de saus.