Ingrediënten:
- Jackfruit van KoRo
- BBQ saus
- ajuin
- Alpro Greek style alternatief voor yoghurt
- appelazijn
- mosterd
- witte kool
- wortels
- granaatappel
- kerstomaatjes
- koriander
- mini tortillas

Spoel de jackfruit en plet de stukjes met een vork. Voeg de BBQ saus erbij en kruid met peper, zout, komijn, olijfolie en lookpoeder. Roer alles onder elkaar en laat even staan. Snij de ajuin en bak deze even aan. Voeg de jackfruit erbij en laat het even bakken op een middellaag vuurtje, dek de pan af.
Rasp de wortel en witte kool en doe er wat granaatappelpitjes onder voor een extra frisse crunch. Maak de dressing met de Alpro Greek style (4el), appelazijn (2el) , mosterd (1el) en kruiden (peper, zout en lookpoeder).
Snij de tomaatjes fijn en pluk wat koriander. Verwarm de tortilla’s en vul ze met de koolsalade, jackfruit, tomaatjes, koriander en gepekelde ajuin.
gebruik ‘VALERIE5’ voor een korting op https://www.koro-shop.be