Ingrediënten:
- 1 stokbrood
- 200ml cocosmelk
- 3 el bloem
- 1 el witte suiker
- 1 el bruine suiker
- 1 el kaneel
- 1 baguette
- 200ml coco milk
- 3 sp flower
- 1 sp white sugar
- 1 sp brown sugar
- 1 sp cinnamon


Snij het stokbrood in gelijke stukjes (nog 17 stuks). Giet de kokosmelk in een maatbeker, schud de bloem door een zeef zodat er geen brokjes in zitten. Voeg de suiker en de kaneel toe en roer goed. Verwarm een klontje boter in de pan. Dop de sneetjes brood in het beslag langs beide kanten en bak ze in de pan tot ze goud bruin zijn.
Cut the baguette in pieces ( aprx 17 pieces). Pour the coco milk in a measuring cup, sieve the flour in the cup. Add the sugar and cinnamon, stir it good. Heat some butter in a pan. Dip the slices into the batter and bake them on both sides.

Top de french toast met granaatappel, agave siroop, aarbeien, frambozen, blauwe bessen, bloemsuiker,…
Top the french toast with whatever you like. For example pomegranate, agave sirup, strawberries, raspberries, blueberries, icing sugar,…
