Scrambled Tofu


Ingrediënten:

  • Tofu
  • Sjalot
  • Look
  • Kurkuma poeder
  • Peper
  • Zout
  • Gerookt paprika poeder
  • Curry poeder
  • Garam Masala poeder
  • Tofu
  • Onion
  • Garlic
  • Turmeric powder
  • Peper, Salt
  • Smoked paprika
  • Curry powder
  • Garam Masala

Snij de sjalot en look in stukjes en bak deze in olijfolie of kokosolie. Haal de tofu uit de verpakking en wikkel deze in keukenpapier om het meeste vocht er uit te halen. Breek/brokkel de tofu in stukjes en doe deze mee in de pan, doe de kruiden erbij naar smaak. (kurkuma mag overheersen dan ziet de tofu geel zoals kippeneieren).

Op deze foto hierboven is het geserveerd op een pita broodje, rode kool, gepofte kikkererwten, olijven en koriander. Ja kan het ook eenvoudig houden, zoals hiernaast en gewoon op toastbrood met een laagje hummus en dan de scrambled tofu erop.

Cut the onion and garlic in small pieces and bake them till glazy. Get the tofu out of the package and rinse it with water. Wrap it into a kitchen paper and press till the moist is out if it. Break the tofu into pieces and add them with the garlic and onion. Put the spices with the tofu and stir.

On the picture on top the tofu is served on pita bread with red cabbage, puffed chickpeas, olives and coriander. You can make it simple like the picture on the left. Just some toasts with hummus and scrambled tofu.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: