Ingrediënten:
- 1 blok tofu
- Rijstnoedels
- Bloem
- Gerookt paprikapoeder
- kokosmelk (Delhaize / AH)
- Currypasta (Delhaize, in sommige zit ansjovis)
- groenten naar keuze (Hier rechts is er spinazie, wortel en edamame bonen gebruikt. Hier onder courgette, broccoli en erwtjes.)
- sesamzaad
- koriander
- Tofu
- Rice noodles
- Flower
- Smoked paprika powder
- coconut milk (Delhaize/AH)
- Currypaste (Delhaize, some of them contains anjovy)
- Vegetables of choice (On the right we choose spinach, carrots and edamame beans. At the bottom we used zucchini, broccoli and peas)
- sesame seads
- coriander


Zet water aan de kook en een pan met olijfolie op het vuur. Spoel de tofu en wikkel het in keukenrol. Zet er een pot op om het vocht weg te drukken. Doe de bloem (5el) en het gerookt paprika poeder en zout in een kom. Snij de tofu in 1x1cm vierkantjes en doe ze in de kom. Meng het bloem mengsel met de tofu en laat het kort bakken. Kook de rijstnoedels.
Snij de groentjes en laat ze kort even bakken met wat ajuin en look. Voeg de kokosmelk en de currypasta erbij en laat even koken. Voeg dan tenslotte de rijstnoedels er aan toe en dresseer. Werk af met sesamzaadjes en koriander.
Boil some water and heat some olive oil in a pan. Rinse the tofu and fold it in a kitchen towel. Put the flower (about 5 spoons) into a bowl together with the paprika powder and salt. Cut the tofu in 1x1cm squares and put the in the flower. Bake them till crusty. Cook the rice noodles.
Cut the vegetables and bake them shortly with some onion and garlic. Add the coconut milk and curry paste. Let it cook for a few minutes. In the end, add the rice noodles, stir well and dress with some coriander and sesame seeds.