Ingrediënten:
- 1 grote banaan
- 200gr haver
- 100-150ml havermelk
- 1tl bakpoeder
- 2el lijnzaad
- Zout
- 1 big banana
- 200gr oats
- 100-150ml oat milk
- 1ts baking powder
- 1 sp linseed
- salt


Mix 2 eetlepels lijnzaad met 3 eetlepels water om tot een dikke aapachtige consistentie gekomen. Hou dit even apart. Mix vervolgens de haver tot meel. Voeg dan de banaan toe, het bakpoeder, een snuifje zout en de havermelk. Let op, niet TE lopend zodat de pannenkoeken nog dik zijn. Doe het lijnzaad papje eronder met een lepel.
Laat een eetlepel kokosolie of Alpro boter smelten in de pan en schep een lepel deeg in de pan. Laat even bakken en flip de pannenkoek dan om.
Maak een paar pannenkoeken zodat je kan stapelen, smeer dan tussen elke pannenkoek een beetje Alpro yoghurt en top af met fruit naar wens.
First blend two spoons linseed with 3 spoons water till a thic consistence. Keep this apart. Mix the oats till flour. Add the banana, baking powder, pinch of salt and oat milk. And last add the linseed mixture with a spoon. Just make sure it is not too runny so the pancakes will still have their form.
Melt a spoon butter or coconut oil in a pan and put some batter in it. Wait long enough to flip the pancake.
Make a few pancakes so you can stack. Put some Alpro yoghurt between every pancake and top it with some fruit.