Ingrediënten:
- 150gr haver
- 150gr amandelen
- 5 el gesmolten kokosolie
- pinch zout
- 250gr dadels (laat ze 30min in kokend water weken)
- pinch zout
- 1 tl kaneel
- 150gr pure chocolade (BIO Delhaize)
- 1 tl kaneel
- 1el gesmolten kokosolie


Voor de 1ste laag: Blend de haver en amandelen tot meel. Doe het in een kom en meng de gesmolten kokosolie erdoor. Leg het in een vierkante/rechthoekige vorm. Druk het goed aan en steek het al even in de vriezer.
Voor de 2de laag: Doe de geweekte dadels in de blender samen met een deel van het gekookte water (niet alles). Doe de kaneel en snuifje zout erbij. Indien het niet goed blend, voeg er dan nog een beetje water bij. (Niet te veel) Blend tot een smeuïge soort caramel saus. Wrijf de caramel saus over de eerste laag
Voor de 3e laag: Smelt de pure chocolade au bain marie met de kokosolie en ‘swirl’ het over de 2de laag.
Laat het in de vriezer staan voor een paar uur. Wanneer je ze gaat snijden kan je best het mes verwarmen met heet water zodat de chocolade niet te hard breekt of een half uurtje op voorhand zodat het niet te hard is om te snijden.
