Quiches


Ingrediënten:

  • 1 rol bladerdeeg (Herta)
  • 1 prei
  • 1 sjalot
  • look
  • geraspte wortels
  • olijven
  • champignons
  • 250gr tofu (BIO Delhaize)
  • 3 el edelgistvlokken
  • 100ml ongezoete soyamelk
  • currypoeder
  • kurkumapoeder
  • lookpoeder

Ratatouille Quiche

Doe het bladerdeeg in de taartvorm en prik er met een vork een paar keer in. Steek het even in de oven. Snij ondertussen alle groentjes en bak ze even in olijfolie.

Voor de vulling: Doe de tofu, sojamelk, edelgistvlokken en de kruiden in de blender en ‘bzzzzt’ tot het een soort yoghurt textuur heeft. Indien het niet vlot genoeg blend kan je er altijd een beetje extra soja melk bij doen.

Doe zowel de groentjes al de vulling in de taartvorm en steek het in de oven voor 20-25min op 180°. (Langer indien nodig)

De vulling kan aangepast worden naar wat je wil. Indien zoals hier links: Snij de courgette, aubergine, tomaat en zoete aardappel in plakjes. Kook de zoete aardappel even. Doe eerst de vulling in de taartvorm en schik de groentjes dan zoals op de foto.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: