100% Fietsbrillen


Een goede fietsbril doorheen het seizoen is een must en dat is de S3 van 100% zeker! Het heeft een goede UV beschermen en je hoeft je ogen niet half dicht te knijpen als de zon jou richting schijnt. Ook het grote design is handig voor een breed beeld.

A good cycling glasses troughout the season is recommended and the S3 of 100% is one of them! It has an amazing UV protection and you don’t need to squeeze your eyes when the sun is shining. The design is helpful for a wide vision.


justjean.media

De bril heeft een kostprijs van 160€ en is beschikbaar bij onder andere Amici di Bici in de Riemstraat. Het wordt geleverd in een hardcase met een poetsdoekje en een doorschijnende lens wat ideaal is voor de wintermaanden. (Er zit een instructie bij voor hoe de lens te vervangen)

The glasses are 160€ and are available at Amici di Bici, Riemstraat. It is delivered in a hardcase with an extra see trough lens. Perfect during the winter months. (There is an instruction guide on how to chance the lenses).


We gebruiken de bril nu al een tijdje en zijn er zeker en vast nog tevreden van! Het is een tijdloos design en de kleuren passen bij zo goed als alles.

We are using the 100% glasses for a while now and we are still super happy about it. It is a timeless design and the colour almost matches everything.

Lees hier meer: https://www.3athlon.be/2019/09/30/100-s3-opvallen-met-100-comfort/


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: